Wysłany: Czw Sie 23, 2007 4:34 am Miłość naszych bliskich
Ja mam taki mały problemik, bo mój braciszek znalazł sobie laskę.
Ma bardzo ładne i miłe imię - Martyna.
Nawet pisze o nich wiersz;))) No i Czarek-(Admin tego Forum) nie ma ani troche czasu na mnie!!!!!
Piżcie jak najwięcej postów na ten temat!
^ No może i tak, ale jak poproszę o jakąś przerwe bo jestem zmęczona, to ty bierzesz telefon i wydzwaniasz do Martyny!!!!!!!!! Blue_Light_Colorz_PDT_13
Pozwoliłam usunąć sobie jeden post, ponieważ napisałaś dwa takiie same - Marta
^ Ewciu, na tym polega miłość, jak będziesz zakochana, będzie to smo, nie bądz zazdrosna i nie pisz, że nie jesteś, bo jesteś, znam Cię dobrze, wiesz o tym
powiem tak rozumiem i brata i ciebie no cóz wypros u brata zeby poswiecal ci jakis czas oczywscie np 1h czy cois bo wiesz postaw sie w roli tej laski... wiec troche brata dla ciebie i wiecej dla laski:)
^ taaak idealnym przykladem jest moje rodzenstwo:
Siostra - koszmar
Brat - blogoslawienstwo ;P
Ewa Ty olej brata! jak Ci odmowi czego to powiedz "jeszcze kiedys czegos bedziesz chial" i idz sie bawic ze znajomymi albo Kobim / poczytaj książkę / idz na spacer - po prostu znajdz sobie ciekawsze zajecie a przy najblizszej okazji mu sie odplacisz odmowa z twojej strony
[tjaaaa! kiedys bedzie chcial zebys sie zajela wieczorem jego dziecmi to wtedy mu powiesz ze nie mozesz bo jestes z chlopakiem umowiona ]
propozycja do Admina [albo ktoregokolwiek z Moderatorow tego Forum] - wydzielenie tematu o rodzenstwie z tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum