Wysłany: Nie Maj 13, 2007 10:23 pm Związki różne - kwadratowe i podłużne ;)
Jesteście sami?
Czy może macie kogoś i świeciecie swoją radością i szczęściem na wszystkie 6 (;P) stron świata?
A jeśli nie macie nikogo, to czy taka opcja Wam odpowiada?
Uważacie, że Miłości nie jest wam potrzebna, albo może, sądzicie, że musicie jeszcze do tego dojrzeć?
Czy może jednak szukacie kogoś, czekacie, pragniecie 'kochać i być kochanymi'?
No to chyba wszystko jasne
Nie mam, ale chciałabym mieć. Tylko takiego prawdziwego... Nie takie "związki", które nie są związkami. Chcę prawdziwego uczucia. Mocnego i prawdziwego.
[mialam sie nei wypowiadac ale co tam ]
Przyjaciele [ci ktorzy wiedza (...)] mowia mi, ze mam glupie podejscie do milosci i ze kiedys sie na tym przejade [i upominaja zebym czasem jednak mowila to tym, ktorych to dotyczy... ale po co - tak jest ciekawiej xD ... nie no dobra, kiedys sie uspokoje i znormalnieje - i na to przyjdzie czas... ale to na pewno nie dzis xD]
a na ogol uwazam ze jak sie ma takich wspanialych Przyjaciol to kochas niepotrzebny
Miłość to wynik reakcji chemicznych, a konkretniej działania fenyloetyloaminy, która uaktywnia się, wywołując zakochanie tudzież pożądanie, gdy dany człowiek napotka osobę, która odpowiada jego wzorcom wyniesionym z dzieciństwa. Niestety romantyczności ani działania sił nadprzyrodzonych na poziomie elementarnym tu nie ma. Ale nie martwcie się, jak już ta amina zaczyna działać to się o takich pierdołach nie myśli
Tak, mam taki Wspaniały Cud, za którym szaleję i z Którym jestem bardzo szczęśliwy. Miłość jest mi bardzo potrzebna, a moja Miłość mi ją dostarcza Booskie uczucie mieć Kogoś Kochanego tylkoo dla siebie. Wierzcie mi. Osobom niemającym nikogo - współczuję...
Wyobraźcie sobie super cudnie boską Dziewczynę, pomnóżcie jej najwspanialsze cechy przez 37 i spotęgujcie przez nieskończoność. To co Wam wyjdzie to jedna milionowa mej Dziewczyny :):):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum